't Haarhuys werkt met  Keune, Deheb en Innersense Organic Beauty 


Deze producten zijn natuurlijk te verkrijgen in de salon, we adviseren u hier graag over. 
De producten van Keune kunt u ook makkelijk via de webshop bestellen. 
Klik op de verschillende productlijnen om naar de webshop te gaan. 


De producten van Keune 

So Pure


Haar is een belangrijk – en prachtig – onderdeel van je lichaam. Daarom zijn veel van onze klanten heel zorgvuldig in hun productkeuze. Veganistische, zuivere en natuurlijke ingrediënten zijn essentieel voor Keune So Pure.

Onze klanten en onze stylisten zullen de heerlijke frisse geur van So Pure ook zeker waarderen. Het is heerlijk om omgeven te worden door de natuurlijke aroma's van etherische oliën zoals jasmijn, sandelhout, palmarosa en cananga odorata.

Care Line


Wij vinden gezond haar en een gezonde hoofdhuid belangrijk en daarom werken wij met de Keune Care line. Deze haarverzorgings producten zijn gemaakt om haar en hoofdhuid met de tijd te optimaliseren. Producten van Care pakken uiteenlopende haar- en hoofdhuid problemen aan, zoals roos, irritatie, dof en beschadigd haar, haaruitval en pluizen. Combineer ze afhankelijk van wat je haar nodig heeft.

De producten van Deheb 

Natuurlijke haarproducten ideaal voor krullend haar! Vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Geboren vanuit de passie voor verzorging en de natuur!

1922 by J.M. Keune


De heer J.M. Keune was apotheker van beroep.

In 1922 begon hij met het ontwikkelen van formules die de kappersbranche ingrijpend hebben veranderd.

Nu is het de beurt aan mannen om hun eigen stijl te kiezen met producten die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd. Het begint allemaal met schoon, gezond haar en producten die gegarandeerd klassiekers zullen worden.

Style 


Stylingdromen worden werkelijkheid. 

Onze beste stylingproducten zijn met liefde verbeterd om elke haarwens in vervulling te laten gaan.

Keune You  


81% van alle vrouwen heeft meerdere verzorgingsbehoeften. Maar slechts 26% heeft een alles-in-een product dat aan al hun behoeften voldoet. Keune You kan hierbij helpen. Met producten die exact op jouw behoeften worden afgestemd.

De producten van Innersense Organic Beauty

De natuur staat centraal bij Innersense Biologische Haarverzorging. Wij geloven dat het kiezen voor schone, pure en mooie haarverzorging de slimme, eenvoudige manier is om een liefdesverhaal tussen jou en je haar te creëren. Onze producten zijn gemaakt van gecertificeerde organische plantaardige ingrediënten waar je haar van zal houden in luxueuze formules die de hydratatie, gezondheid, vocht, glans en bescherming bieden die alleen Moeder Natuur kan bieden.